Az OTP Bank kártyarendszerének tervezett karbantartása miatt átmeneti szolgáltatás kiesés várható az internetes fizetési szolgáltatásokban

2016. szeptember 3-án, szombaton 01:00 és 05:00 óra között

Az OTP tájékoztatása szerint, az OTP Bank kártyarendszerének tervezett karbantartása miatt 2016. szeptember 3-án, szombaton 01:00 és 05:00 óra között a NÚSZ ematrica.nemzetiutdij.hu és www.hu-go.hu weboldalán a fizetési funkció átmenetileg nem lesz elérhető.

A fent meghatározott időszakban  e-matricát, vagy HU-GO viszonylati jegyet váltani és egyenleget feltölteni interneten keresztül, bankkártyával nem lesz lehetőség, továbbá a bankkártyás fizetés esetenként akadozhat ezért kérjük, hogy úthasználati jogosultságát elővételben (a karbantartást megelőzően) vásárolja meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodáinkban vagy viszonteladói partnereinknél.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkeznie kell érvényes jogosultsággal. A fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleinket a karbantartás nem érinti, de gondoskodniuk kell róla, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel.